Festmiddage


Nummer 1
Tunmousse
Rødvinsmarineret nakkefilet med grøntsager, tyttebær og surt
Mokkafromage

Pris pr. couvert kr. 159,-

Nummer 2
Kyllingetærte
Glaseret hamburgerryg med bønner, salat og rødvinssauce
Abrikos-trifli

Pris pr. couvert kr. 159,-

Nummer 3
Rita’s fiskeanretning med butterdejssnitter
Helstegt svinekam med grøntsager
Mandelrand med is og frugter

Pris pr. couvert kr. 159,-

Nummer 4
Ananas med hønsesalat og flûtes
Svinekam stegt som vildt med Walforffsalat, tyttebær og halve æbler
Hjemmelavet islagkage

Pris pr. couvert kr. 165,-

Nummer 5
Tarteletter med høns i asparges
Sprængt kalkun med grøntsager og champignonsauce
Chokolademousse

Pris pr. couvert kr. 165,-

Nummer 6
Rejecocktail med flûtes
Kalvesteg stegt som vildt med Waldorffsalat og tyttebær
Hindbærrand med råcreme

Pris pr. couvert kr. 175,-

Nummer 7
Ferskrøget laks med slikasparges, flødestuvet spinat og butterdejssnitter
Oksesteg med gammeldaws hvidkål og bønner
Valnøddefromage

Pris pr. couvert kr. 175,-

Nummer 8
Røget forel med dilddressing og butterdejssnitter
Vinbondens kalkunbryst med rødkålssalat
Pære Belle Helene

Pris pr. couvert kr. 169,-

Nummer 9
Laksemousse med salat, rejer og flûtes
Oksefilet med grøntsager og bordelaisesauce (rødvinssauce)
Rubinsteinkage

Pris pr. couvert kr. 199,-



Minimum 10 personer
Alle menuer er incl. sauce og kartofler.


Har de andre ønsker, er De velkommen til at ringe.
Stacks Image 26
Stacks Image 27
Stacks Image 28
Stacks Image 29
Stacks Image 30